Aanbod

Wrongelbereider/Kaastobbe/Kaasketel Wrongelbereider/Kaastobbe worden gebruikt voor de thermische verwerking van melk tot zuivelproducten, zoals: kaas, kwark, ricotta, yoghurt, gepasteuriseerde melk, … Ze maken thermische verwerking van melk mogelijk in het bereik van 4 °C tot 100 °C. SKH 50-1500Liter, van 50 tot 1500 Liter Verschillende uitvoering mogelijk van basis tot professioneel Elektrisch, heet water, stoom, combinaties mogelijk Verschillende optie’s mogelijk
Wrongelbereider/Kaastobbe/Kaasketel Kaasketels worden gebruikt voor de thermische verwerking van melk tot zuivelproducten, zoals: kaas, kwark, ricotta, yoghurt, gepasteuriseerde melk, … Ze maken thermische verwerking van melk mogelijk in het bereik van 4 °C tot 100 °C. Dit in combinatie met koeling tot 4°C Zeer energiezuinig en efficiënt. SKH-H 200-650Liter, van 200 tot 650 Liter Elektrisch, heet water, stoom, combinaties mogelijk Verschillende uitvoering mogelijk van basis tot professioneel
Mini kaasketel  Mini Kaasketel worden gebruikt voor de thermische verwerking van melk tot zuivelproducten, zoals: kaas, kwark, ricotta, yoghurt, gepasteuriseerde melk, … Ze maken thermische verwerking van melk mogelijk in het bereik van 4 °C tot 90 °C.  Simpele uitvoering, gemakkelijk in gebruik, lage kostprijs. Ideaal voor startende of professionele kleine verwerkingen. Elektrisch Verschillende optie’s mogelijk
Pasteur  Pasteurs worden gebruikt voor de thermische verwerking van melk tot zuivelproducten, zoals: gepasteuriseerde melk, yoghurt, kaas, ricotta, rijstpap, vla,   … Ze maken thermische verwerking van melk mogelijk in het bereik van 4 °C tot 100 °C. Diverse roerders mogelijk, van kleine roerder tot schraaproerder. P50 – 1250 L, van 50 tot 1500 Liter Verschillende uitvoering mogelijk van basis tot professioneel Elektrisch, heet water, stoom, combinaties mogelijk Verschillende optie’s mogelijk
Pasteur monoblock PH 100 Monoblock is een universeel, flexibel, mobiel en compact apparaat. Het kan worden gebruikt als: pasteur, kaasketel, melkkoeltank en vergister, allemaal binnen een vierkante meter. Het maakt thermische verwerking van melk mogelijk in het bereik van 4 °C tot 100 °C. Het kan worden gebruikt voor pasteurisatie en voor het maken van zuivelproducten zoals: yoghurt, gepasteuriseerde melk, kaas, kwark, room, mozzarella, jam, sauzen, enz. Koop slechts één machine om al uw zuivelproducten te maken. Verschillende optie’s mogelijk
Pasteur met koeling  Pasteurs worden gebruikt voor de thermische verwerking van melk tot zuivelproducten, zoals: gepasteuriseerde melk, yoghurt, kaas, ricotta, rijstpap, vla,   … Ze maken thermische verwerking van melk mogelijk in het bereik van 4 °C tot 100 °C. Dit in combinatie met koeling tot 4°C. Zeer energiezuinig en efficiënt. P-H 200-650Liter, van 200 tot 650 Liter
3 in 1 kaaspress POS50  Pneumatische afdruippers POS is een multifunctioneel apparaat voor het aftappen, voorpersen en persen van kaasmassa. Omdat het een drie-in-één apparaat is, neemt het minder ruimte in beslag en heeft het een geweldige verhouding tussen kwaliteit en prijs. Het is een volledig nieuw product op de markt - voor het eerst kunnen kaasmakers dit multifunctionele apparaat krijgen voor het verwerken van 100-500 liter melk (ongeveer 10-50 kg kaas).
Kaaspers PPS-U Pneumatische kaaspers type PPS-U is een basis, universeel model van pneumatische kaaspers, waarbij perslucht wordt gebruikt voor het efficiënt persen van kaas. Het is een geweldige oplossing voor beginnende en gevorderde kaasmakers, die een kaaspers nodig hebben voor 50-150 kg kaas. Verschillende modellen beschikbaar, met 2 tot … stempels.
Kaaspers MS-U Mechanische kaaspers type MS-U is een model kaaspers met gewichten voor het vergroten van de perskracht bij het persen van kaasmassa in kaasvormen. Kaaspers MS-U is een mooie gelegenheid voor beginners om kennis te maken met de professionele productie en voor kaasmakers die op zoek zijn naar een eenvoudige kaaspers. Verschillende modellen beschikbaar, met 2 tot … stempels.
Kaaspers PPS-A Kaaspers PPS-A is een verticale pneumatische kaaspers, die perslucht gebruikt voor het efficiënt persen van kaas. Het wordt meestal gebruikt in grotere kaasmakerijen waar ze meer dan één pers gebruiken voor het persen van 50-240 kg kaasmassa. Verschillende modellen beschikbaar, met 2 tot … stempels.
Kaastafel SM Plevnik kaastafel SM is een perfecte oplossing voor alle zuivelproducenten. Met een groot afvoeroppervlak kan hij op meerdere manieren worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor het weggooien van kaasvormen of andere zuivelapparatuur voor het vullen van yoghurt, het transporteren van kaas naar de kaaspers of het zoutvat … Mogelijkheid tot verwarmen van de tafel Verschillende afmetingen en opties mogelijk
Kaastafel SOM Plevnik kaastafel SOM is een perfecte oplossing voor alle zuivelproducenten. Het wordt gebruikt voor het accepteren van kaaswrongel, uitlekken, handmatig voorpersen en handmatig snijden van de massa in kaasblokken. Langs de uiteinden zit er een plaat met microscopische gaatjes om de wei te laten uitlekken. Verschillende afmetingen en opties mogelijk
Kaastafel SOM + vormen Plevnik kaastafel SOM is een perfecte oplossing voor alle zuivelproducenten. Het wordt gebruikt voor het accepteren van kaaswrongel, uitlekken, handmatig voorpersen en handmatig snijden van de massa in kaasblokken. Langs de uiteinden zit er een plaat met microscopische gaatjes om de wei te laten uitlekken. Deze tafel heeft een verdeelplaat voor het gelijktijdig/eenvoudiger vullen van kaasmassa in kaasvormen. Verschillende afmetingen en opties mogelijk
Kaasvormen Wij bieden verschillende kaasvormen aan, van groot naar klein. Wij hebben in ons gamma 1delige, 2delige en 3delige kaasvormen. Deze kunnen gebruikt worden met netten, doeken of hebben microscopische gaatjes. Verschillende afmetingen en opties mogelijk
Pekelbaden Na het persen kunnen de kaasvormen worden ondergedompeld in een pekel om de kaas te zouten. Zout heeft naast het toevoegen van een zoute smaak ook een rol in kaas. Het zorgt ervoor dat kaas niet bederft, onttrekt vocht aan de wrongel en verstevigt de kaastextuur in interactie met zijn eiwitten. Wij hebben rvs pekelbaden en PPE (PVC) pekelbaden. Verschillende afmetingen en opties mogelijk
Fermentatiekast/Verwarmingskast Kast OZF 700 en 1400 zijn thermische (5 – 45 o C) opslagunits die worden gebruikt voor fermentatieprocessen. De kast kan zowel opwarmen als afkoelen. Er is een timer voorzien voor duur proces. Deze is perfect geschikt voor yoghurt. Verschillende afmetingen en opties mogelijk
Afromer Afromer is een apparaat voor het maken van room en magere melk van rauwe melk. Het biedt een snelle verwerking in capaciteiten van 125 tot 600 liter/uur. Door het nauwkeurige ontwerp en de productie van de machine zijn processen herhaalbaar en zorgen ze voor een constante kwaliteit van uw producten. Verschillende liters en opties mogelijk
Hobbyroerders Hobbyroerders worden gebruikt voor het verwerken van kleine hoeveelheden producten in batches van 25 tot 100 liter. De roerders zijn geschikt voor verschillende roer- en mengprocessen. Het is mogelijk om kleine stukjes te snijden tijdens het roeren, dit door de ingebouwde messen.
IJsaccu/Ijsbank De ijsbank thermische opslagunits worden gebruikt voor koeling en airconditioning in alle toepassingen waar een maximale thermische uitwisseling in een korte tijd nodig is (airconditioning van vergaderruimten, bioscopen, theaters, koeling in zuivel, voedingsindustrie en andere industrieën, enz.). IJsbanken  zijn thermische opslageenheden met een grote thermische capaciteit, gemaakt in het bereik van 20 tot 1000 kWh opgeslagen koelenergie.
Boterkarn PJ van 13Liter tot 100 Liter Deze boterkarn zorgt voor een snelle en efficiënte boterproductie. Naast boter maakt het ook de productie van karnemelk mogelijk, een commercieel aantrekkelijk product. Ze zorgen voor een hoog rendement bij de verwerking: 50-60% boter uit room. Deze heeft een variabele snelheidsregeling, is dubbelwandig voor ideale temperatuur ( kan gevuld worden met koud of warm water). Verschillend opties mogelijk
Transportmogelijkheden Wij hebben verschillend mogelijkheden om melk te transporteren, dit kan via een vast melkleiding aan gesloten op uw melkmachine of aparte CIP reiniging. Dit kan via verrijdbare bak, deze kan gebruikt worden voor allerlei toepassingen, melk, wei, afgeroomde melk, … Verschillend opties mogelijk
Koeltanks Opslag- en koeltank van 50 L tot 2500 L. Deze koetanks vergemakkelijken het koelen, bewaren of rijpen van melk. Ze kunnen ook worden gebruikt voor elke andere voedselvloeistof. Ze zijn ideaal voor gebruik in de melkverwerking om melk of room vast te houden voor verwerking. De koeltanks kunnen ook worden gebruikt om vruchtensappen te koelen of als buffervaten in de filtratiefasen van de productie van wijn, alcohol en gedistilleerd. Een gemotoriseerde roerder handhaaft een homogene vloeistof en vermijdt in het scheiding van de room in melk. Verschillende inhouden mogelijk
Telme Wij verdelen machines van het merk TELME. We hebben een zeer uitgebreid assortiment van deze machines.  IJsmachines, kooktoestellen, pasterisators, soft- en yoghurtijsmachines, ijsvulmachines. Verschillende mogelijkheden
Pekelbaden + roosters De apparatuur vergemakkelijkt het consistent zouten van kazen in een kortere tijd. Door de kazen op schaproosters te plaatsen, worden ze allemaal tegelijk ondergedompeld in de pekel. De kazen worden korte tijd in de pekel gehouden om de kaas te stabiliseren en een consistente zouten te garanderen. Verschillende mogelijkheden
Stockage en opslag kaas  Verschillende opslagmogelijkheden ter ondersteuning voor rijpende kazen in de rijpingscel. De afstand van de draden zorgt voor een goede luchtcirculatie tijdens het rijpingssproces. De pootjes op de roosterplanken maken het mogelijk om stapels kaas op te bouwen volgens de productiedatum, waardoor de traceerbaarheid eenvoudig is. Alle roosterplanken zijn volledig gemaakt van roestvrij staal en zijn gemakkelijk schoon te maken. Verschillende afmetingen mogelijk. Opties zoals verrijdbare wielen, vaste ondergrond mogelijk.