Melkkoeltanks

AKtro verzorgt de installatie en onderhoud van uw melkkoeltank

Aktro BVBA heeft ruim 10 jaar ervaring en een groot cliënteel in de sector van de melkkoeling. Wij kunnen u dan ook een perfecte oplossing bieden voor ieder probleem. Bij melkkoeling kan het kleinste probleem grote gevolgen hebben, daarom herstellen wij uw koeltank zo vlug als mogelijk. Vanaf heden is het mogelijk om een externe unieke herstellingsunit aan te sluiten op iedere mogelijk tank. Zo kan de melk van kleine, maar ook grote koeltanks in een zeer korte periode naar de gewenste temperatuur gebracht worden.

Wenst u een gratis offerte voor een gebruikte of nieuwe koeltank aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij hebben een grote stock tweedehands koeltanks op voorraad. Inhoud van 1600 tot 14000 liter. Onze tanks zijn steeds volledig vernieuwd of in orde gezet. Wij verkopen deze met garantie.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het aansluiten van koeltanks bij robotmelkers. Deze sturing wordt dan in overleg met de firma die de robot aansluit volledig tot in de puntjes verzorgd.

Onze firma meet graag Uw koeltank door en maken dan een IKM-formulier voor uw op. Dit altijd aan heel lage tarieven. Wij houden dan ook voor U bij wanneer de volgende IKM-Keuring is en verwittigen u op voorhand wanneer we langskomen.